2020-07-13 07:52:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Kissé kedvetlenül indítja a hetet, már előre idegeskedik a munkahelyi nehézségek miatt

Napi horoszkóp július 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Kissé kedvetlenül indítja a hetet, már előre idegeskedik a munkahelyi nehézségek miatt. Próbáljon meg ügyesen lavírozni, mert a bolygók jelzése szerint semmilyen drasztikus lépés nem ajánlott a mai napon. Semmit ne írjon alá, ne kössön szerződést, mert nem tud elfogulatlanul dönteni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold este már átlép a Bikába. Gondolja végig, milyen problémái voltak az utóbbi időben, és ön hogyan reagált rájuk. Ha valamiben változtatnia kell, az most elsősorban a párkapcsolat. Nem halogathat tovább, és a mai este kedvez is a nagy beszélgetéseknek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr végre előreindul, ez segíti önt a hosszú távú tervek megvalósításában. Ha párkapcsolati gondjai voltak az elmúlt időszakban, azokat is sikerül tisztázni. Elképzelhető, hogy olyan ajánlattal keresik ma meg, amire nem lehet nemet mondani!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Bármihez kezd a mai napon, arannyá válik kezében. Rengeteg új lehetőséget talál, és segítőkész társakban sem lesz hiány. Egy apróság miatt kirobbanó vita viszont elronthatja a hangulatát.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nehezen talál megoldást egy fontos családi problémára. De a partnere szüleit, rokonait ne vonja be a döntésbe, mert ez csak további bonyodalmakhoz vezet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr ma előreindul. Lassacskán megoldódnak gondjai, amikből jócskán akadt az elmúlt időszakban. Ha volt késlekedés, elmaradás a pénzügyeiben, most azokat is sikerül rendezni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Munkájában mostanában nem találhat semmi kivetnivalót, és szerencsére a főnökei is éppen így gondolkodnak önnel kapcsolatban. Egy nehéz időszakon van túl, aminek most végre learathatja a gyümölcseit, kicsit hátradőlhet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold este már a Bika jegyébe lép, ez kedvez önnek. Úgy érzi, hogy sokkal többet érhetne el karrierjében az eddigieknél. Talán ma megteszi a kezdő lépést, és beiratkozik egy olyan tanfolyamra, amit munkája során használhat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Túl nagy energiát fektet olyan dolgokba, amelyeknek egyelőre nincs eredményük. Ha vannak gyermekei, unokái, rájuk viszont érdemes lenne egy kicsivel több figyelmet fordítani: szervezzen velük valamilyen izgalmas programot délutánra!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma szükség lesz a határozottságára, de hibát követ el, ha közben félresöpör az útjából másokat... Türelmetlen, sokat akar és mindent egyszerre, de ez így nem vezet célra. Egyik kollégájával, vagy közvetlen főnökével igencsak összerúgja a port, ráadásul úgy, hogy nekik van igazuk.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Remek napra számíthat, mintegy varázsütésre megoldódnak eddigi nyomasztó gondjai. Sok vidám pillanatot hoz a délelőtt. Van egy titkos hódolója – talán éppen az egyik munkatársa az?


Halak: II. 19. - III. 20.

Rossz helyen és rosszkor áll elő újításaival, észérvek helyett most inkább az érzelmeiken keresztül tudna hatni a főnökeire. Az otthoni teendők megszaporodnak, de épp a problémák hozzák össze a párjával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: